стаття 17 із 26
36
Вересень 2023року
бухгалтерський облік
виробництво

Облік виробництва харчової продукції в закладі освіти

У статті — приклад і готове бухпроведення, які допоможуть відобразити в обліку виробничий процес у закладі освіти. З’ясуєте, на яких субрахунках обліковувати виробничі запаси, готову продукцію та дохід від її реалізації. Заклади профтехосвіти часто організовують практичні заняття для студентів у своїх їдальнях

Анна Ляшенко , консультант з бухгалтерського обліку, Дніпро
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Як списати генератор: покроковий алгоритм. Шпаргалка
№ 36, 2023
Матдопомога в розмірі середньомісячної зарплати: нові правила та розбір ситуацій